Grow with Google

Grow with Google” je inicijativa koju je pokrenuo Google s ciljem pružanja besplatnih obuka, alata i resursa kako bi ljudima omogućio sticanje digitalnih vještina i razvoj karijere. Program ima za cilj učiniti tehnologiju i online resurse dostupnijima pojedincima, malim preduzećima i zajednicama.

Ključni dijelovi Grow with Google uključuju:

  1. Online Obuke: Ovaj program nudi raznovrsne besplatne online kurseve koji pokrivaju digitalni marketing, analizu podataka, programiranje i druge važne digitalne vještine. Cilj je pomoći pojedincima da unaprijede svoje sposobnosti i ostanu konkurentni u digitalnoj ekonomiji.
  2. Radionice uživo: Grow with Google organizuje radionice i događaje u saradnji s lokalnim organizacijama i zajednicama. Ove radionice često se održavaju u različitim gradovima kako bi pružile praktičnu obuku i podršku.
  3. Alati i Resursi: Inicijativa pruža pristup različitim alatima i resursima, poput aplikacija Google Workspace (ranije G Suite), kako bi pojedinci i preduzeća poboljšala svoju produktivnost i efikasnost.
  4. Podrška Malim Preduzećima: Grow with Google ima za cilj pomoći malim preduzećima u uspostavljanju i širenju njihovog online prisustva. To uključuje savjete o online marketingu, razvoju web stranica i efikasnom korištenju digitalnih alata.
  5. Podrška u Traženju Posla: Program također sadrži resurse koji pomažu pojedincima u traženju posla, izradi CV-a i pripremi za razgovore za posao, koristeći tehnologiju i platforme Google-a.

Grow with Google je dio opšteg angažmana Google-a u podsticanju digitalne pismenosti i ekonomske prilike. U skladu je s ciljem kompanije da tehnologiju učini dostupnom i korisnom za sve. Ponuda specifičnih resursa i alata dostupnih u okviru Grow with Google može se mijenjati kako Google nastavlja odgovarati na promjenjive potrebe korisnika i zajednica.

Vise na linku: https://grow.google/intl/hr/

New Report

Close